Opleiding "Veilig werken met ladderlift"

Naar een groter bewustzijn bij Vervaet Verhuis

 

Sedert 2014 ondersteunt ESQ Solutions Vervaet Verhuis bij de uitbouw en implementatie van een gedragen ISO9001, ISO14001 en VCA-systeem. In mei 2017 behaalden zij het VCA** certificaat.

Voor Vervaet Verhuis is de veiligheid van hun medewerkers een prioriteit en zij zijn als verhuisfirma continu bezig met het streven naar een hoger veiligheidsbewustzijn. Daarom werd voor alle medewerkers een inhouse training uitgewerkt door onze consultant Nicolas Vancayzeele.

De inhouse training bestond uit een theoretisch gedeelte waar alle aandachtspunten werden besproken om veilig met een ladderlift te werken. Vervolgens werd een praktisch stuk gegeven door één van de werknemers zelf. Een geslaagd initiatief die het uitgesproken engagement van Vervaet Verhuis voor een veilige werkomgeving onderstreept!

Wilt u graag meer informatie over Vervaet Verhuis en hun activiteiten, kijk dan zeker eens op hun website (www.vervaetverhuis.be).

Wilt u graag een interne opleiding over een specifiek thema, aarzel niet om contact op te nemen met ons via het contactformulier!

We zijn dag in dag uit bezig met de veiligheid van onze werknemers. Toch was het een enorme meerwaarde om ESQ Solutions te betrekken bij onze opleidingen. Sterk hoe ze de moeite deden om ons werkveld te begrijpen en hun expertise te vertalen naar een opleiding die onze werknemers rechtstreeks aansprak op was ze dagelijks doen.
Getuigenis van Kurt Van Synghel Commercieel Directeur Vervaet Verhuis
Terug naar overzicht