Het verhaal achter onze visie

"Voor iedereen een vitale toekomst door onze unieke aanpak". De visie van ESQ Solutions en elke ESQ collega!

 

Een visie die bij iedereen van ons team leeft. Een visie die wordt uitgedragen, beleefd en geleefd. Die wordt uitgesproken, omarmd en uitgeademd bij alles wat we elke dag doen. Bij elke kleine of grote impact die we realiseren. 

Voor iedereen, ja, écht voor iedereen. Voor onze klanten, onze leveranciers, voor onze collega's, vrienden en families, ons netwerk en de maatschappij. Voor iedereen die bij ons komt met een vraag, voor een babbel, met een professionele of persoonlijke uitdaging, voor iedereen die wilt groeien of ontwikkelen.

Een vitale toekomst en dat mag je interpreteren in al mogelijke betekenissen. Duurzaam, veilig, gezond, efficiënt, rendabel, maar ook energiek, levenslustig, levensvatbaar, financieel gezond,…

Door onze unieke ESQ aanpak omdat we het net iets anders doen, gedreven en met een lach (en zelfs met een hoekje af). Betrokken en met een brede kijk, steeds met een positieve insteek en gericht op groei, met échte impact. Hoe we doen wat we doen, zorgt voor het verschil.

 

Met deze visie wordt de basis gelegd van duurzaamheid bij ESQ. Door die te verankeren in onze strategische werking, onze ESQ processen en structuren en onze cultuur zorgen we voor impact. En hiermee trekken we elke dag naar onze klanten en andere stakeholders om hen te helpen bij hun welzijnsbeleid, duurzaamheidsverhaal, kwaliteitsuitdagingen of milieu vragen. Vanuit het geloof dat elke persoon en elke organisatie kan groeien en dat wij die groei willen ondersteunen en bevorderen.

 

Onze waarden #professionalisme, #ontwikkeling, #betrokkenheid en #werkplezier zijn ons kompas. Ze zorgen voor een kader waarin het aangenaam is om te werken, om te groeien, om te leren, om te ondersteunen en om beslissingen te nemen. De uitgeschreven waarden zijn de taal die we spreken, de manier waarop we met elkaar en met klanten omgaan, leggen vast hoe we ons gedragen, hoe we denken en voelen.

 

Benieuwd hoe we met onze waarden, onze missie en visie aan de slag gaan? Scroll gerust door de andere inspiratie artikels en vertel het verder!

Terug naar overzicht