Compliance scan milieu en welzijn

De reglementering inzake milieu en welzijn wordt alsmaar complexer. Verzeker jezelf ervan dat je de toepasselijke wetgeving kent en je ermee in orde bent. Laat jou hierin door ons bijstaan met deze compliance scan!

Offerte aanvragen

Compliance scan

Met de compliance scan inzake milieu en welzijn krijg je een globaal overzicht van de toepasselijke wettelijke eisen en mate waarin je hieraan voldoet. Na deze scan weet je perfect welke milieu- of welzijnsthema's in orde zijn en welke aandacht verdienen.

De duur van deze scan bedraagt 1,5 uur!

 

Compliance audit

In deze gedetailleerde compliance audit gaan we dieper in op alle wettelijke eisen inzake milieu en welzijn. Je krijgt een gedetailleerd rapport met de nodige analyses, dat je kan gebruiken als werkplan en in het kader van een ISO14001- of ISO45001-systeem.

De duur van deze scan wordt op maat van jouw bedrijf berekend, contacteer ons vrijblijvend!

De samenwerking met ESQ is voor ons een positief hoofdstuk in ons Milieu- & Veiligheidsverhaal. Vlotte, concrete afspraken worden professioneel afgewerkt. Bij de “Compliance audit Safety” kregen we een deskundige beoordeling met aanvullend bruikbare tips en tricks en de nodige nazorg.
Getuigenis van Alfatex