Compliance scan milieu en welzijn

De reglementering inzake milieu en welzijn wordt alsmaar complexer. Verzeker u ervan dat u de toepasselijke wetgeving kent en u ermee in orde bent. Laat u hierin door ons bijstaan met deze compliance scan!

Offerte aanvragen

Compliance scan

Met de compliance scan inzake milieu en welzijn krijgt u een globaal overzicht van de toepasselijke wettelijke eisen en mate waarin u hieraan voldoet. Na deze scan weet u perfect welke milieu- of welzijnsthema's in orde zijn en welke aandacht verdienen.

De duur van deze scan bedraagt 1,5 uur!

 

Compliance audit

In deze gedetailleerde compliance audit gaan we dieper in op alle wettelijke eisen inzake milieu en welzijn. U krijgt een gedetailleerd rapport met de nodige analyses, dat u kan gebruiken als werkplan en in het kader van een ISO14001- of OHSAS18001-systeem.

De duur van deze scan wordt op maat van uw bedrijf berekend, contacteer ons vrijblijvend!

De samenwerking met ESQ is voor ons een positief hoofdstuk in ons Milieu- & Veiligheidsverhaal. Vlotte, concrete afspraken worden professioneel afgewerkt. Bij de “Compliance audit Safety” kregen we een deskundige beoordeling met aanvullend bruikbare tips en tricks en de nodige nazorg.
Getuigenis van Annick Lagrange HSEQ Department Alfatex
We zijn bijzonder tevreden over de geleverde diensten, en de vakkennis van de ESQ-consultants.
Getuigenis van Bart Bielen Egemin Group