Speeddate "duurzaam ondernemen"

Huh-WeSnappenHetNiet_EsqSolutions.jpg

Duurzaam ondernemen, 3P's (of 5P of 6P?), MVO, corporate social responsability, CSRD, maatschappelijke waardecreatie, Green Deal, duurzame ontwikkelingsdoelstellingen of SDG's…

Deze termen zijn niet meer weg te denken in de innovatieve bedrijfswereld. Als je als bedrijf al bezig was met het verduurzamen van jouw producten, diensten en processen, dan zoek je continu manieren om je positieve impact te vergroten en je negatieve impact te elimineren of reduceren.

Je was er misschien nog niet echt mee bezig, maar krijgt vragen van je klanten hierover en weet niet waar te beginnen. Of misschien word je nu vanuit de internationale kaders verplicht om te werken aan je duurzaamheidsbeleid en de rapportering hiervoor. 

We weten het. Het is niet evident om door de duurzaamheidsbomen het bos te zien. Wat kan ik als bedrijfsleider doen om de transitie naar duurzaam ondernemen te maken, wat zijn jouw impacten en hoe breng je die in kaart, hoe betrek je jouw stakeholders hierin,...?

Vooraleer je hiermee start, zorgen wij voor een praktische uitleg bij wat deze begrippen inhouden voor jou, je medewerkers en jouw organisatie.

Een speeddate met sustainability, als het ware. 

 

Na deze speeddate hebben jij en je medewerkers een goed begrip van duurzaam ondernemen. Inzicht in wat het betekent voor jou en je organisatie. Een beeld van hoe er aan te beginnen. Inspiratie om acties te definiëren om duurzaam ondernemen te integreren in de dagelijkse praktijk. En vooral veel goesting om met je bedrijf de transitie te maken.

 

OK-WeSnappenHet_EsqSolutions.jpg