IATF16949

De  IATF16949 bepaalt eisen voor de kwaliteitsmanagement systemen van bedrijven die automotive-gerelateerde producten ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren. Deze norm omvat de ISO9001:2015 en een aantal bijkomende eisen.

Onze aanpak

Jouw IATF16949-systeem wordt opgemaakt op basis van een standaardstructuur en in overleg met jouw medewerkers (individueel of in team) aangevuld met de bedrijfsspecifieke aspecten.

 Afhankelijk van jouw behoefte ondersteunt ESQ Solutions jouw bedrijf, o.a. met het:

  • Uitwerken van een procesmodel
  • Vastleggen van de doelstellingen en uitwerken van een kwaliteitsplan
  • Opstellen van werkbare procedures en instructies
  • Vastleggen van de vereiste registraties
  • Opleiden van jouw medewerkers over de verschillende thema’s van het kwaliteitsmanagementsysteem
  • Uitvoeren van interne audits

Jouw voordeel

ESQ Solutions heeft jarenlange ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen bij kleine en grote automotive bedrijven. Onze consultants maken een praktische vertaling van de eisen van de IATF16949-norm naar jouw bedrijfssituatie. ESQ Solutions zorgt voor een transparant en bruikbaar managementsysteem!

In samenspraak met jou maken wij graag een offerte op maat aan! Heb je liever eerst een introductie over de IATF16949-norm, klik dan hier.

Vanaf het eerste contact tot aan de project-deadline (= ISO/TS audit) was er met ESQ een heel vlotte, professionele, correcte communicatie. De assistentie beperkte zich niet enkel tot de meetings bij ons ter plaatse. Ook telefonisch of per mail kregen we steeds snel antwoord op onze verdere, meer dringende vragen. We konden rekenen op een heel grondige vakkennis bij ESQ. Ook de voorziene infosessies en opleidingen voor het voltallige personeel waren steeds goed voorbereid, leerrijk, op maat van het publiek en aangenaam om bij te wonen. Top!
Getuigenis van M. Laloux Quality manager Anziplast