Noodplanning

Vanuit het KB brandpreventie wordt u als werkgever verplicht om een noodplan en een brandinterventieplan op te maken.  Wij evalueren samen met jou de mogelijke noodsituaties en werken deze plannen verder uit.
Zo ben je zeker dat alles duidelijk is vastgelegd om te vermijden dat er bij brand mogelijke slachtoffers zijn of zware schade.

Aanpak

ESQ Solutions werkt met jou een noodplan en brandinterventieplan uit volgens een gestandaardiseerde format. Hierbij worden de verschillende noodscenario's geïdentificeerd en de technische en organisatorische maatregelen gedefinieerd om slachtoffers of schade bij brand te elimineren of te reduceren.

Indien gewenst, nemen wij contact op met de lokale brandweer om het noodplan en brandinterventiedossier te bespreken. Wij maken voor jou ook de vereiste plannen digitaal op (evacuatieplan, plan met blusmiddelen,...). 

Wij zorgen er tevens voor dat jouw medewerkers de inhoud van het noodplan kennen en assisteren jou bij de periodieke oefening van dit noodplan.

 

Jouw voordeel

  • Jouw noodplan en brandinterventieplan wordt zorgvuldig door één van onze experten uitgewerkt.
  • Jouw medewerkers worden opgeleid aangaande hun taken in deze noodplannen.
  • Wij assisteren jullie bij de periodieke oefeningen.

 

Kostprijs

Afhankelijk van jouw vraag, maken wij graag een voorstel op maat. Contacteer ons vrijblijvend.

Dankzij de accurate kennis van ESQ en haar medewerkers heeft Luik Natie grote stappen voorwaarts gezet in de laatste jaren zowel op vlak van preventie als milieu.
Getuigenis van P. Gybels HSEQ Manager Luiknatie