Dit is wat klanten zeggen over onze geslaagde samenwerking.

Soms positief, meestal laaiend enthousiast.

Uw ervaring met ons delen?
Zeer praktische aanpak, voorbeelden vanuit de realiteit, zeer dicht bij de huidige, dagelijkse praktijk en wetgeving
Getuigenis van Bart Verhoeyen Operations Manager Ide Woods
I want to express a big thank you to ESQ who have moved heaven and earth to help us out and who have done an amazing job!
Getuigenis van Tweddle Group
Naar aanleiding voor mijn opleiding preventie adviseur heb ik het voorrecht gekregen om samen te werken met ESQ. Daar ik de kennis nog niet had over de wetten en de welzijn aspecten was dit een grote hulp in mijn verder verloop van mijn carrière als preventieadviseur. De aanpak en de opvolging van risico- analyses waren nieuw voor mij. Maar niet voor het ESQ team. Het aanbrengen van tools door ESQ en de ervaring uit andere bedrijven, hebben ons veiligheidsniveau tot een hoger niveau gebracht. Het toekennen van onze milieuvergunning is een succes verhaal geworden door de kennis die ESQ in huis heeft. Kennis over de ISO en IATF normen vormen voor ons als automotive bedrijf de ideale mix om met ESQ in zee te gaan en te blijven gaan.
Getuigenis van D. Van Wesemael Preventieadviseur TI Automotive
Brede en diepgaande, toegepaste kennis van de norm, op basis van ervaring en een pragmatische visie met bruikbare en performante tools/adviezen en inleving in de concrete bedrijfssituatie
Getuigenis van Quality team Fujifilm
Meerdere malen zijn we positief verrast over hoe de zaken aangepakt worden bij ESQ Solutions.
Getuigenis van Davy Roels Quality manager MCSyncro
We verstaan elkaar. Echt op maat van ons bedrijf!
Getuigenis van S. Jerumanis Wim Verhuur
Wij hebben voor het eerst samengewerkt met de firma ESQ Solutions voor onze milieuvergunning en zijn heel tevreden over de begeleiding die we van hen gekregen hebben. Daarom hebben we nu ook voor ESQ gekozen voor begeleiding in veiligheid en preventie. Wij zijn dus een tevreden klant !
Getuigenis van V. Huyghebaert Kwaliteitsverantwoordelijke Alumac
De ISO-45001 audit is inmiddels een paar weken achter de rug, maar beter laat dan nooit wil ik ESQ bedanken voor de geleverde inspanningen. Het goede resultaat werd mede door jullie bewerkstelligd.
Getuigenis van Erik Declercq Plant manager Belgian Shell Ghent