Dit is wat klanten zeggen over onze geslaagde samenwerking.

Soms positief, meestal laaiend enthousiast.

Uw ervaring met ons delen?
Graag wensen we vanuit het management te benadrukken dat de samenwerking met ESQ zeer vlot verliep, daarnaast voelen wij ook aan dat hun inzet en aanpak ook op de vloer gewaardeerd wordt.
Getuigenis van M. Snoeck HR manager Hilding Anders Belgium
Bij het huidige project voor de begeleiding van de transitie van ISO/TS naar IATF werden we (weer) op een deskundige, vlotte manier geïnformeerd en geassisteerd.
Getuigenis van M. Laloux Quality Manager Anziplast
De samenwerking met ESQ is voor ons een positief hoofdstuk in ons Milieu- & Veiligheidsverhaal. Vlotte, concrete afspraken worden professioneel afgewerkt. Bij de “Compliance audit Safety” kregen we een deskundige beoordeling met aanvullend bruikbare tips en tricks en de nodige nazorg.
Getuigenis van Annick Lagrange HSEQ department Alfatex
Naar aanleiding voor mijn opleiding preventie adviseur heb ik het voorrecht gekregen om samen te werken met ESQ. Daar ik de kennis nog niet had over de wetten en de welzijn aspecten was dit een grote hulp in mijn verder verloop van mijn carrière als preventieadviseur. De aanpak en de opvolging van risico- analyses waren nieuw voor mij. Maar niet voor het ESQ team. Het aanbrengen van tools door ESQ en de ervaring uit andere bedrijven hebben ons veiligheidsniveau tot een hoger niveau gebracht. Het toekennen van onze milieuvergunning is een succes verhaal geworden door de kennis die ESQ in huis heeft. Kennis over OHSAS, ISO/TS en milieu vormen voor ons als automotive bedrijf de ideale mix om met ESQ in zee te gaan en te blijven gaan.
Getuigenis van D. Van Wesemael Preventieadviseur TI Automotive
Zeer interactief, aangename communicatie en feedback van de volledige organisatiestructuur met elk hun specificaties.
Getuigenis van Annick Vuye & Pieter Vannieuwenborg Geolab
Brede en diepgaande, toegepaste kennis van de norm, op basis van ervaring en een pragmatische visie met bruikbare en performante tools/adviezen en inleving in de concrete bedrijfssituatie
Getuigenis van Quality team Fujifilm
Meerdere malen zijn we positief verrast over hoe de zaken aangepakt worden bij ESQ Solutions.
Getuigenis van Davy Roels Quality manager MCSyncro
Alles verliep zoals afgesproken. We werden vlot en professioneel geholpen!
Getuigenis van Kurt Mastbooms Preventieadviseur Waterlink
We verstaan elkaar. Echt op maat van ons bedrijf!
Getuigenis van S. Jerumanis Wim Verhuur
ESQ is een jong, dynamisch consult bureau dat echt op maat van het bedrijf ondersteuning en waardevol advies aanbrengt. Met kennis van zaken, vertrekkende vanuit een "no nonsense" invalshoek die past bij de filosofie van het bedrijf en na analyse - nul audit, verkennend gesprek - de tools aanreikt om tot een "added value" manier van werken met de nodige flexibiliteit te komen. Ik zelf heb dit mogen ervaren bij het opzetten, implementeren en verder onderhouden van oa ISO14001 en ISO/TS 16949.
Getuigenis van L. Begijn Supplier Quality Engineer
Wij hebben voor het eerst samengewerkt met de firma ESQ Solutions voor onze milieuvergunning en zijn heel tevreden over de begeleiding die we van hen gekregen hebben. Daarom hebben we nu ook voor ESQ gekozen voor begeleiding in veiligheid en preventie. Wij zijn dus een tevreden klant !
Getuigenis van V. Huyghebaert Kwaliteitsverantwoordelijke Alumac