Een avondje voetbalplezier

Forza ESQ

Een potje sport, een goed gezelschap en een vleugje gezonde competitiviteit bezorgde ons als ESQ-team opnieuw een avondje om in te kaderen. Bovendien bleek dit alles het ideale recept te zijn om 3de te eindigen op het recreatieve minivoetbaltornooi van bedrijfszone ‘De Prijkels’ te Nazareth.

 

Op vrijdagavond 7 juni spraken we met de collega’s af aan de sporthal te Nazareth om opnieuw deel te nemen aan het jaarlijkse minivoetbaltornooi waarbij verschillende bedrijven, gezeteld in en rond de bedrijvenzone ‘De Prijkels’ het tegen elkaar opnemen.

Onder de professionele begeleiding van onze speler-trainer en ESQ collega Davy (a.k.a. ‘de Pep Guardiola van ESQ’) vatten we het tornooi met de volle goesting aan. Tegen alle verwachtingen in boekten we, mede door de steun van onze talrijk aanwezige supporters-collega’s, een meer dan verdienstelijk resultaat waarbij we net naast de grote finale grepen. Zo behaalden we uiteindelijk een welverdiende 3de plaats die we zegevierde met een deugddoende dorstlesser.

Wij kijken alvast vol ambitie en vertrouwen uit naar ‘De Prijkels Cup’ van volgend jaar!  En we willen zeker ook nog de organisatie feliciteren met het aangename verloop van dit evenement. Het was opnieuw een leuke opportuniteit om onze teamspirit aan te sterken. FORZA ESQ! :)

IMG_20190607_182642821.jpg

 

 

Terug naar overzicht