ESQ en Uilenspel schilderen samen aan het jaar 2024, vol met groei

Vanuit onze visie en ons engagement om duurzaam ondernemen écht te verankeren in ons bedrijf, zocht ESQ een jaar geleden naar een organisatie die we konden steunen bij hun werking.  Met onze waardenkoffer vol groei, betrokkenheid, professionalisme en werkplezier gingen we op zoek naar de beste blend om onze maatschappelijke rol als team in te kleuren.

 

Op deze weg vonden we vzw Uilenspel, een organisatie die, net zoals ESQ, gelooft dat mensen sprongen kunnen maken door de juiste fundamenten te leggen voor groei. Dit doen ze onder andere door kinderen uit kwetsbare gezinnen op een speelse manier te begeleiden in hun schooltaken. Dit alles gebeurt met vrijwilligers die zich met veel overgave inzetten. Het DNA van vzw Uilenspel en ESQ is zo gelijk dat we geen moment getwijfeld hebben om deze unieke organisatie te steunen met een lange termijn partnerschap. 

Hoe we dit deden?

De collega’s van ESQ hebben het voorbije jaar samen geholpen bij de activiteiten van vzw Uilenspel, zoals een leuke paasraap, een bezoek aan de Zoo,… en er volgt zeker nog meer!

Door te kiezen voor duurzame nieuwjaarswensen voor onze klanten kunnen we een mooie financiële bijdrage storten aan vzw Uilenspel. In de “ESQ december = sportmaand” sprokkelen we centjes bij elkaar voor elk uurtje beweging en dat gaat integraal naar de werking van vzw Uilenspel.

 En what's next?

Voor het einde van 2023 hebben we terug gezocht naar een originele samenwerking. Een aantal kinderen, die vzw Uilenspel begeleidt, hebben hun verfpotjes en knutselkoffer boven gehaald en hebben kleurrijke kerstballen gemaakt waarmee onze klanten hun kerstboom kunnen opfleuren. De kunstwerken kan je onder aan dit artikel bewonderen. De financiële bijdrages van onze sportmaand en kerstcadeautjes worden opnieuw met veel plezier aan deze mooie organisatie geschonken. 

Zo schilderen we samen, stap voor stap, jaar in jaar uit, aan een vitale toekomst voor iedereen, door onze unieke aanpak. 

P.S. : Voel je jou getriggerd om ook uw penseelstreepje, als bedrijf of als individu, bij te dragen aan vzw Uilenspel, neem gerust contact op met jasmijn@uilenspel.be of neem een kijkje op hun website (https://www.uilenspel.be/).

 

Terug naar overzicht