Hé, haar ken ik nog nergens van

Dan wordt het hoog tijd om Charlotte te leren kennen :-)

Charlotte De Bakker, 25 jaar, opgegroeid in Buggenhout maar na haar studies blijven plakken in Gent. In haar vrije tijd speelt ze graag volleybal, doet ze aan yoga en bakt ze graag een cake of taart.

 

Na het afronden van de opleiding verpleegkunde voelde ze de behoefte aan nog meer variatie en besloot ze de opleiding zorgmanagement en de opleiding tot preventieadviseur te volgen. Al snel werd duidelijk dat binnen welzijn op het werk zeer diverse uitdagingen naar voren komen, wat haar tonnen energie geeft.

De afgelopen 2 jaar werkte ze bij een externe dienst voor preventie en bescherming en daar voerde ze diverse projecten uit voor ondernemingen in verschillende sectoren. Dit niet alleen binnen arbeidsveiligheid maar ook binnen ergonomie.

 

En kijk: een dikke maand geleden startte ze als consultant bij ESQ Solutions! Hieronder vertelt ze waarom.

"Ik maakte de beslissing om te starten bij ESQ omdat ik mensen en bedrijven wil helpen groeien en ontwikkelen. De waarden die ESQ belangrijk vindt, sluiten dan ook sterk aan bij de manier waarop ik zelf graag werk."

 #ontwikkeling

"Dingen blijven bijleren en mezelf steeds uitdagen in nieuwe projecten, zijn zaken die mij veel energie geven. Voldoende communiceren met elkaar, zorgt er ook voor dat we elkaar kunnen begrijpen. Dit is volgens mij noodzakelijk om op een goede en constructieve manier met elkaar te kunnen werken."

#werkplezier

"Zonder motivatie en zonder plezier in wat ik doe, zou ik niet kunnen werken. Mogen en kunnen werken aan het welzijnsbeleid bij verschillende ondernemingen zorgt ervoor dat ik het gevoel heb verschillende mensen te kunnen helpen. Hier haal ik veel werkplezier uit :-)"

#professionalisme

"Wanneer ik iets niet weet, zal ik dit steeds aangeven. Gelukkig zijn er binnen ESQ ervaren collega’s in alle mogelijke domeinen en kunnen we op die manier samen onze klanten toch een antwoord bieden."

#betrokkenheid

"Betrokken zijn bij het welzijnsbeleid en zorgen dat er samen met de klant tot een haalbare oplossing gekomen wordt is voor mij het allerbelangrijkste."

 

Heb jij na het lezen van de bio van Charlotte zin gekregen om haar en de andere ESQ collega's beter te leren kennen en met hen onze klanten verder te ondersteunen in hun groei?

Kijk gerust eens bij onze vacatures of stuur ons direct een mail: mail@esqsolutions.be.

 

Terug naar overzicht