Maak kennis met onze nieuwe collega Thomas!

ESQ Solutions groeit en bloeit verder!

Vorige maand mochten wij Thomas de Baets welkom heten in ons team. Hij zal aan de slag gaan als senior Consultant in Health and Safety / Welzijn om zo onze missie van groei waar te maken bij onze klanten. We zijn fier hem aan jullie te kunnen voorstellen. 

 

De bio van Thomas in een notendop…

Thomas, 33 jaar oud, geboren en getogen Gentenaar, papa van Ferre (1,5 jaar oud), partner van Chiara, woont de dag van vandaag in Heusden. In zijn vrije tijd is hij vaak bezig met experimenteren in de keuken, verdwaalt hij graag eens in de natuur en spendeert hij vooral veel tijd met zijn familie en vrienden. 

Na een carrière binnen de winkels van Colruyt Group besloot deze energieke dertiger zijn energie te steken in het verbeteren van het Welzijn van de werknemers tijdens de uitvoering van hun werk. In eerste instantie bleef hij dit doen voor de groep zelf, nadien sloeg hij zijn vleugels uit en deed ervaring op in zowel veevoederproductie als voedselproductie. Als ware duizendpoot in zijn domein is geen uitdaging hem te groot en geen detail hem te klein.

 

Waarom die keuze voor Welzijn op het Werk?

 Als leidinggevende zag ik heel wat fysieke letsels optreden bij medewerkers. Klachten aan de knie, rug of schouders waren geen uitzondering. Aangezien ik vanuit mijn natuur graag voor mensen zorg, was dit een dagelijkse bezorgdheid waar ik op dat moment minder impact op had. Door verder op zoek te gaan naar welke manieren er zijn om deze medewerkers te helpen, kwam ik in contact met de wereld van Welzijn op het Werk. Getriggerd door wat ik zag en las ging ik zelf steeds verder verkennen binnen die wereld. Het was dan ook een logische keuze om er een dagdagelijkse activiteit en passie van te maken.

 

Wat heeft jou laten kiezen voor ESQ Solutions?

Ik koos voor ESQ omdat hun missie, visie en waarden heel nauw aansluiten bij mijn eigen waarden. Dit werd al heel snel duidelijk binnen de sollicitatieprocedure en bij de voorafgaande gesprekken die ik mocht hebben met collega’s. Het is duidelijk dat ESQ en ik dezelfde missie, visie en waarden echt delen en die dan ook heel graag omzetten naar de praktijk.  

De vier waarden van ESQ zijn:

 #ontwikkeling

Verder groeien als persoon en als welzijnsexpert, daar ben ik dagelijks mee bezig. Ik hou ervan om nieuwe inzichten te krijgen, maar ook om inzichten en ervaringen te delen met de mensen rondom mij.

#werkplezier

Mensen en organisaties zien groeien en ontwikkelen geeft me energie en zorgt ervoor dat ik ook echt kan genieten van te werken.

#professionalisme

Het afleveren van kwalitatief en onderbouwd werk is voor mij een absolute must. Ik doe liever iets direct goed, dan het 2x te doen.

#betrokkenheid

Als consultant probeer ik er steeds te zijn voor klanten wanneer ze mij nodig hebben.

 

Ook zin gekregen om met Thomas en de andere collega's samen te werken en onze klanten te ondersteunen bij hun vragen rond milieu, duurzaamheid, welzijn en kwaliteit. Laat van je horen via onze vacature pagina.

Terug naar overzicht