Welkom Elisabeth Mevis!

Na veel reizen en avonturen, heeft Elisabeth de trein van ESQ gevonden, met als motto #opwegnaarduurzaamheid! We stellen haar graag even voor in onderstaand artikel.

 

Wie is onze nieuwe ESQ-collega?

Elisabeth, 24 jaar, fris van de schoolbanken maar met een hele rit achter de rug. Geboren te Namen, als jong meisje naar Kortrijk verhuisd en nu haar hart gevolgd naar Hoegaarden. Geen Waalse, geen Vlaamse, maar eerder een beetje van beide! Gestart in het studentenleven aan de UCL in Louvain-la-Neuve als handelsingenieur, om dan toch terug naar Vlaanderen te keren in Gent voor de opleiding Milieu en duurzaamheidsmanagement en verder naar Antwerpen voor de Master Milieuwetenschappen.

Intussen ook al andere plekken kunnen bezoeken: twee maanden alleen (als au pair) naar San Francisco, een Erasmus gedaan over Integraal Waterbeleid in Nederland, een stage bij de VMM in Leuven over de waterkwaliteit van de Dijle, en verder onlangs een Interrail (lekker milieuvriendelijk) van een maand afgelegd op de sporen van de Donau en de Rhijn. Verder droomt ze om met de trein naar Azië te mogen gaan!

 

Waarom ESQ?

Na mijn studies was het voor mij duidelijk dat ik aan milieu en preventie verder wou werken. Niet meer in theorie, maar deze keer echt in de praktijk. Ik zocht ook een werkplaats met flexibiliteit, veel variatie, en veel kansen om bij te leren. Dit heb ik bij ESQ gevonden!

 #ontwikkeling

Ik heb de kans gekregen om 4/5de te werken omdat ik nog mijn Masterthesis aan het schrijven ben. De combinatie is zeker een uitdaging, maar zo leer ik 2x zo snel!

#werkplezier

Zonder motivatie zou ik minder goed kunnen werken. Te mogen werken aan een duurzame en vitale toekomst voor iedereen met de unieke aanpak van ESQ geeft mij motivatie én werkplezier. (De toffe bende collega’s helpt ook 😉 )

#professionalisme

Ik had nog nooit met klanten gewerkt, en ik moet toegeven dat ik nog niet wist wat te verwachten. Dankzij alle tools van ESQ voel ik me meer voorbereid om op een professionele wijze met onze klanten om te gaan. Ook alle collega’s zijn er om tips en advies te geven en steun aan te bieden!

#betrokkenheid

Dit is misschien één van de belangrijkste zaken die ik ondertussen heb kunnen ondervinden. ESQ heeft een grote verscheidenheid aan klanten met steeds andere culturen. Zich kunnen aanpassen aan iedere klant en er op een gepaste wijze voor hen te kunnen zijn is een skill die ik graag verder wil blijven ontwikkelen.

Veel #werkplezier en "enjoy the ride"!

Terug naar overzicht