Welkom Jannes bij het ESQ team!

Begin augustus mochten wij Jannes Moerenhout welkom heten in het ESQ Solutions team! Hij zal aan de slag gaan als consultant milieu, duurzaamheid, welzijn en kwaliteit om zo onze missie van groei waar te maken bij onze klanten. En wij zijn fier om hem te kunnen voorstellen aan jullie.

 

De bio van Jannes in een notendop...

Jannes Moerenhout, 26 jaar jong, opgegroeid in Grimbergen, Vlaams Brabant. Sociaal, enthousiast, leergierig en niet verlegen om een sportieve uitdaging. Deelt een gezellige cohousing met zijn tweelingbroer en vrienden in Schaarbeek.

Na een jaar in de USA te hebben gestudeerd koos hij ervoor om milieu- en duurzaamheidsmanagement te studeren aan de Hogeschool van Gent.

 

Waarom volgde je voor de richting milieu- en duurzaamheidsmanagement?

Ik koos voor deze richting omdat de richting je goed voorbereidt om preventieadviseur en milieucoördinator te worden. Dit zijn twee jobs waarmee je een positieve impact uitoefent op zowel personen als de omgeving/milieu in een bedrijf en daarbuiten.

Ondertussen ben ik al 2 jaar aan de slag. Tijdens mijn eerste werkervaring kon ik al ervaring over QHSE opdoen. Na twee jaar was het tijd voor iets nieuws.

 

Wat heeft jou laten kiezen voor ESQ Solutions?

Ik koos voor ESQ omdat hun missie, visie en waarden heel nauw aansluiten bij mijn eigen waarden. ESQ gebruikt hun missie, visie en waarden niet enkel als marketing tool maar gebruikt ze om beslissingen te nemen.

De vier waarden van ESQ zijn:

  • Ontwikkeling: ik wil graag bijleren en een betere versie van mij zelf worden.
  • Werkplezier: Ik heb graag plezier in mijn werk en met mijn collega’s. Waarom werken we anders?
  • Professionalisme: een omgeving waar er op een professionele manier wordt gewerkt, laat mij beter groeien en werken.
  • Betrokkenheid: goede relatie met klanten worden tot stand gebracht door aanwezig te zijn en de extra inspanning te leveren wanneer nodig.

 Plezier, groei en relaties met klanten, dat komt helemaal goed. Welkom Jannes, veel succes!

Terug naar overzicht