Welkom Maarten Poppe!

Vorige maand mochten we Maarten verwelkomen in het ESQ team als consultant preventie & milieu met ook wat ISO-ervaring in zijn rugzak.  Als enthousiaste milieucoördinator en preventieadviseur staat hij vanaf nu paraat om onze klanten te helpen bij al hun vragen.

Hoe Maarten zijn eerste maand heeft overleefd ;-)

Mijn eerste maand bij ESQ Solutions is voorbijgevlogen, en vanaf dag 1 ervaar ik een sterk gevoel van #betrokkenheid.

Ik kreeg al vroeg de kans om werkervaring op te doen bij de verschillende meeloopdagen. Dit heeft mijn leergierigheid alleen maar aangewakkerd en mijn #ontwikkeling bevorderd.

 De sessies, waarin we verschillende tools aanleren om onze sociale vaardigheden te verbeteren zijn zeer waardevol. Dit draagt bij aan de verbetering van ons #professionalisme in de omgang met onze klanten.

 De ontmoetingen met collega’s tijdens de S-kenniskring en het maandelijkse overleg waren meteen positief. Ze stelden mij op mijn gemak, waardoor ik mij thuis voel in het team.

Met volle overtuiging kan ik zeggen dat mijn keuze voor ESQ Solutions zeer succesvol is gebleken. Deze maand heeft me niet alleen #werkplezier opgeleverd, maar ik kijk ook enthousiast uit naar wat de toekomst nog in petto heeft!

 

maarten@esqsolutions.be
Terug naar overzicht